Téma | Vector art

Fórum > Grafika > Vector art
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 03. října 2013, 16:08
orson: Tak ono se může zrecyklovat něco zajímavého, co už jsi napsal a lidé to tu třeba neznají :)
orson
kvalita komentáře: 0 orson 02. října 2013, 09:11
CRAZY-Ivan: No to mě taky napadlo :) ale sotva stíhám psát pro svůj web. A nechtěl by někdo z HumanArtu napsat nějaký tutoriál pro ilustrator.cz? By se tím HumanArt mohl taky pěkně zviditelnit...

O jaké téma by tu byl zájem? Máš nějaký nápad?
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 01. října 2013, 18:45
orson: Kdybys chtěl mohl bys na HumanARTu publikovat nějaký tutorial s tím, že byl připraven ve spolupráci se serverem ilustrator, pro nás by to byl zajímavý tutorial a o tvém serveru podvědomí :)
orson
kvalita komentáře: 1 orson 01. října 2013, 13:51
Zdravím, jen pro informaci, nedávno jsem spustil nový web o Adobe Illustrátoru v češtině. Je tam spousta tutoriálů, tipů triků, no prostě klasika. Je to na adrese http://ilustrator.cz

P.S. pokud se vám válí v šuplíku nějaký vlastní tutoriál a rádi byste ho někde publikovali, tak se ozvěte!
Michal-Tejmar
kvalita komentáře: 0 Michal-Tejmar 14. července 2012, 10:38
Ahoj, nemáte náhodou někdo nějaký nápad, co mám dělat, když mi v CorelDRAW 11 zmizí odstavcový text pokaždé, když se jej snažím převést na křivky?
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 05. března 2012, 18:45
Mno.. tak se mam zas spokojit s tim ze znam zaklady vektorovy grafiky.. zaklady prace v ps a kakat na to.. :P asi jo.. dyt z ps sou ty veci mnohem vic cool a daj se udelat v potrebny velikost..
Kumgrim
kvalita komentáře: 0 Kumgrim 05. března 2012, 18:43
Kuronuma: Vektory jsou uz nejmene 3 roky minulost :che: Je ale dobre je znat a umet je ovladat. Umet treba z nich vytvorit ikonu čajového setu s konvičkou :che:

http://designora.com/wp-content/uploads/2010/01/1-japanese-icons-windows-mac.jpg
I když tyhle nejsou ve vektorej... a to je právě ten problém :D
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 05. března 2012, 18:38
Kumgrim: Asi jo.. kdyz ja mam porad v hlave takovy to ze vektory jsou budoucnost!!!! :D
Kumgrim
kvalita komentáře: 0 Kumgrim 05. března 2012, 18:24
Kuronuma: Plátno a barvičky sou lepší, věř mi :che:
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 05. března 2012, 09:13
Kumgrim: Haha neboj, znám, mám.. dokonce mám už aj komp co by to utáh, ale bohužel, semestr začal a času není :P a když už je čas tak si radši vemu plátno a barvičky.. nj, chudák vektor :ee:
Kumgrim
kvalita komentáře: 0 Kumgrim 04. března 2012, 22:42
Kuronuma: To vis, boom uz je pryc, objevuji se nove, lakavejsi techniky. Driv to byl muj konicek, ale nakonec sem se zacal venovat necemu zajimavejsimu. To nadseni ze me postupne vyprchalo :-) Ale furt kdybys chtela, muzu ti hodit nejake odkazy na zajimave vectorove tvurce a tutorialy :D
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 01. února 2012, 18:32
teda vektoru je tady jako safranu..
Kumgrim
kvalita komentáře: 0 Kumgrim 07. listopadu 2011, 17:52
Araon: Tutorialy na grafika.cz...To by si člověk skoro radši vydloubl oči :D
staniol
kvalita komentáře: 0 staniol 07. ledna 2010, 20:20
Zdravim, mam takovy dotaz: jak nejlip dostat z ToonBoom studia vektory do illustratoru? Pres export do pdf mi to docela mrsi ty tvary, druhou moznosti je vyexportovat si napr png a ten pak tracnout v ai ale to je takovy krkolomny a taky no nedava presny vysledek toho co nakreslim v TB.

To pdf mi to mrsi nasledujicim zpusobem coz je docela hloupy navic je to kresleny ve 1280x1280 takze nejaka ztrata detailu neni mozna (hlavne to je vektor zejo :))

Tak kdyby nekdo vedel?
orson
kvalita komentáře: 0 orson 11. září 2008, 10:17
Viper> To vypadá docela dobře.

Ale teď z jiného soudku - už jste zkusili prodávat vektory a fotky ve fotobankaách? Jaké s tím máte zkušenosti?
Viper
kvalita komentáře: 0 Viper 06. září 2008, 22:56
hanuman: SendiX: Děkuju. Sice netuším, jak se to pačí ostatním, ale mě se líbí. A až se naučím s nový foťákem, tak to bude určitě ještě o stupínek lepší. (Všechno je to totiž foceno mým starým kompaktem - budiž mu brašna lehká.) :)

Tento příspěvek byl 06.09.08 v 22:57 upravován.
vosa-art
kvalita komentáře: 0 vosa-art 06. září 2008, 21:46
SendiX: :jo: Tak styl určitě měnit nebudu a už vůbec né kvůli tomu, aych se někomu zalíbíl:jo:
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 06. září 2008, 21:41
Vosa: hele na lidi se vyser, drž se svojí cesty, ale hlavně se dívej a trénuj neasi...lidi nakecaj volovin:D
vosa-art
kvalita komentáře: 0 vosa-art 06. září 2008, 21:39
SendiX::thk: Jak od koho :thk: Teď nemám na mysli tebe:mrk:
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 06. září 2008, 21:35
no kluci zkoušejte dál, třeba se jako pozorovatelé něčemu přiučíte...dobře se dívejte a vono to pude:P