Téma | Poslední kniha, kterou jsem četl...

Fórum > Kultura > Poslední kniha, kterou jsem četl...

Záhlaví tématu

Protože mě hrozně baví místní fórum o filmech a občas se tam objeví skvělý tipy, řekl jsem si, proč by to tak nemohlo být o knihách.

Poprosil bych Vás, abyste nepsali jen suchý názvy, ale připsali i názor na knihu nebo to, čím pro Vás byla zajímavá. Prostě aspoň něco, co nás třeba zaujme natolik, že si knihu sami seženeme. Díky.

Mělo by tu platit to samé, co se týče spoilerů, jako u filmů:

Prosím, veškeré spoilery pište mezi značky [spoiler ]...[/spoiler ] (bez mezer před uzavírající závorkou).
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
/1
Avokilamas
kvalita komentáře: 0 Avokilamas 08. února 2013, 17:39
-

Tento příspěvek byl 08.02.13 v 17:42 upravován.
C_c
kvalita komentáře: 0 C_c 25. února 2011, 10:52
To - Stephen King, teda ještě to nemám dočtený:D předtím to byl Řbitov zviřátek od stejného autora.
Helee
kvalita komentáře: 0 Helee 16. ledna 2011, 14:40
Zločin lorda Arthura Savila (a jiné povídky)- Oscar Wilde - Wilde jako obvykle geniální. V téhle sbírce je i povídka Sfinga bez záhady, ze které pochází slavný citát "Ženy jsou na světě proto, aby byly milovány, ne proto, aby byly chápány.."
Přízrak Edgara Allana Poea - Matthew Pearl - Čekala jsem něco o Poeově životě nebo alespoň pár detailů z něj, moc jsem se toho nedozvěděla, z knihy se vyklubala jakási "detektivka" o vyšetřování Poeovy smrti.

Tento příspěvek byl 16.01.11 v 14:44 upravován.
Nezn.uživatel
kvalita komentáře: 0 Nezn.uživatel 26. prosince 2010, 08:00
Stephen Foehr: Jamajka a její bojovníci, Reggae, kořeny a kultura. Kniha pojednávající jak o muzice a muzikantech tak i o stylu a smyslu života. Levné knihy...58Kč.
Honzii
kvalita komentáře: 0 Honzii 26. září 2010, 22:26
Plumm:
no jasně!
Plumm
kvalita komentáře: 0 Plumm 22. září 2010, 12:06
Počítaj se i komiksy?:tam:
Helee
kvalita komentáře: 0 Helee 18. září 2010, 23:48
Frankenstein - Mery Shelley
Avokilamas
kvalita komentáře: 0 Avokilamas 10. září 2010, 12:09
shanim OPILY KORAB od Rimbauda? nevidelste nekde nekdo knihu? aspon elektronickou verzi kdyz nic
/1