Téma | Novinky a informace

Fórum > HumanART > Novinky a informace

Záhlaví tématu

HumanART.cz - užívejte si umění a ukažte co umíte vy.

Téma o novinkách, změnách a vylepšeních na Humanart.cz.

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 15. října 2013, 02:54
Novinka 15.10.2013

Portfolia byla kompletně předělána "zevnitř", což nám umožní dělat nové designy. Pokud byste viděli někde nějaký problém s portfoliem, dejte nám vědět - pravděpodobně si můžete všimnout určitě prodlevy, když něco upravíte - je nastavena cache dvě minuty, pokud byste s tím měli problém, dejte nám vědět.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 21. září 2013, 23:04
V rádiu, pokud jej spustíte z úvodní stránky, se zobrazují pouze díla, co mají více (a včetně) jak dva body.

spratek: Pořád na tvé připomínky myslím, to jen aby sis nemyslel, že jsem zapomněl! Už mám i domluvenej iPad na půjčení :)
spratek
kvalita komentáře: 0 spratek 29. července 2013, 15:32
CRAZY-Ivan: prijde mi to dost podobne, pri mackani prstem hlavicky obrazku se proste bud nepusti nebo se jen prekliknou na informace, je jjasny cim to je, dotyk tu je hodnocen jako prejeti mysi. Nektera dila ani neotevru... Dneska uz ma ipad spousu lidi, a na weby jako human art je to idealni format, pokud se ma jednat o modernizaci vykaslal bych se na ten bilej ramecek pri pjeti mys, kterej stejne nic nerika... A nejak to zjednodusit?? :-)

A koncepne se mi nelibi ze u del pri najeti mysi uz neni videt kolik maji bodu a shlednuti....

A ten druhej radek pod hlavickou ma vetsi font nez samotna hlavicka- nevim proc ale zda se mi to zvastni :-)

Jinak ale pekne, snad to zaujme lidi

CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 25. července 2013, 17:12
spratek: mělo by to být lepší jak se starou verzí, nicméně ještě budeme design upravovat tak, aby byly ovládací prvky na mobilních zařízeních větší
spratek
kvalita komentáře: 0 spratek 25. července 2013, 16:55
Mne mrzi ze se s ha spatne pracuje na ipadu, ale s tim se asi nic neda delat?

CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 1 CRAZY-Ivan 22. července 2013, 20:56
Rawalanche: až bude, tak bude... nechci si stěžovat, ale tak musíte pochopit, že to děláme ve volném čase za vlastní peníze, protože zatim nejsou v podstatě žádné příjmy :) takže prosíme o trpělivost
Rawalanche
kvalita komentáře: 0 Rawalanche 22. července 2013, 12:52
Porad to mate nejaky svetly :/ Jak to vypada s tim dark theme?
davidBray
kvalita komentáře: 0 davidBray 20. července 2013, 14:45
Plumm:
souhlas, taky bych to zrušil
Plumm
kvalita komentáře: 0 Plumm 19. července 2013, 00:04
CRAZY-Ivan: No, je to použitý na dvou místech. Na úvodní stránce je "čerstvé", tak místo toho třeba "hodnocené" a když na hlavní stránce v hlavní liště kliknu na galerie, tak tam je "prozkoumej: čerstvá díla", tak tam může být třeba "již hodnocená díla".

Ale jestli to chceš krásně úderný, tak bych tuhle funkci krásně úderně asi uplně zrušil. :D Protože když si všichni zobrazí jen čerstvá díla, protože se jim nechce koukat na ty neobodovaný, tak se stane to, že ty nový neobodovaný díla nikdo bodovat ani nebude, protože je vůbec neuvidí. :) A vzhledem k tomu, že když si zobrazim čerstvý díla, zavřu HA a znova na něj přijdu, tak si to moje zobrazení čerstvých pamatuje, takže kdo si to takhle jednou překlikne, už ty nový a neobodovaný nikdy neuvidí:) A to klidně i neumyslně.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 18. července 2013, 23:37
Plumm: chápu... jako zkuste vymyslet jiné, které nebude dlouhé jak pracovní pondělí a bude krásně úderné, tak to milerád nahradim :))

nejnovější hodnocená je moc dlouhé, kor když to budeme ještě trošku grafiky upravovat :/
Plumm
kvalita komentáře: 0 Plumm 18. července 2013, 22:42
CRAZY-Ivan: Aha. Tak v tom případě by to chtělo pojmenovat nějak jinak. ("nejnovější díla" a "nejnovější hodnocená" například) Protože dílo, který bylo přidaný před minutou, ale nemá bod, je pro mě (a věřim, že pro uplně všechny ostatní taky) uplně stejně čerstvý jako to, který bylo přidaný před 2 minutama, ale má už jeden bod. :) To slovo "čerstvý" je prostě zavádějící, protože z něj nikdo nemůže pochopit, že znamená právě to, jak jsi ho vysvětlil. :)
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 18. července 2013, 22:11
davidBray: Plumm:
nejnovější jsou VŠECHNA díla
čerstvá díla jsou díla, která mají více jak JEDEN (tuto hranici můžeme měnit) bod

jde o to, kdyby se tu naskytlo, že se bude přidávat hodně děl, tak ne každého zajímají "špatná díla"

časem se plánuje složitější algorytmus, kdy čerstvá budou díla "autorů" s dovednostmi a nejnovější budou díla "rekrutů" na dovednosti a tak
davidBray
kvalita komentáře: 0 davidBray 18. července 2013, 20:33
Plumm: právě jsem se chtěl zeptat na to samé
Plumm
kvalita komentáře: 0 Plumm 15. července 2013, 11:45
Jakej je rozdíl mezi seřazení podle "čerstvých" a nejnovějších"? Zaboha se mi to nepodařilo vyluštit. Imho to v kontextu řazení jsou synonyma, přitom jsou obě řazení jiný, takže nechápu. :)
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 11. července 2013, 14:04
a naopak, zkuste pochválit nějaké změny, ať máme taky radost :D
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 11. července 2013, 14:00
Když si vzpomenu, jak lidé nadávali při předchozím velkém boomu a jak teď ten humanart hájí... dejte tomu chvilku :)

případně napište, co byste udělali jak, ať se nad tim můžeme zamyslet - už jsme pár věci doupravovali a stále na tom makáme a předěláváme, aby to fungovalo lépe
ještě nemáme zdaleka hotovo :)
TRMAN
kvalita komentáře: 0 TRMAN 11. července 2013, 09:13
teda vážení já sem z nový verze až tak rozpačitej že se mi asi ani nechce ....
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 08. července 2013, 23:08
Rawalanche: Já myslel, že další bychom udělali přednostně růžovej ;)

Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 08. července 2013, 22:42
Rawalanche: hehe :)
Rawalanche
kvalita komentáře: 1 Rawalanche 08. července 2013, 22:29
Ryz:
Uz se tesim, doufam ze ten druhy bude hodne tmavy... hodne dark... hoooodne dark...

Uhahahahahaha..... MWUHAHAHAHAHAAAA!!!!