Téma | MOJE: Miláčci

Fórum > Pokec > MOJE: Miláčci

Záhlaví tématu

Pochlubte se s tím, na co nedáte dopustit - pošlete obrázky se svými "miláčky".
Postup na vkládání obrázku: http://tvorba-webu.zdarek.com/html/obrazky.php
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 08. září 2013, 13:09
Kočka :)))

akrim
kvalita komentáře: 0 akrim 18. dubna 2009, 11:36
kdo a co jsou moji miláčci záleží momentálně na barvě mých očí :trd:
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 29. ledna 2009, 13:44
Ayllu: jj uz to pisem na zoznam
Ayllu
kvalita komentáře: 0 Ayllu 29. ledna 2009, 13:15
filipha: každopádně určo až bude nálada a čas, tak to za to stojí, nemissnout to :v18: ... stejně tak Strašáci (Straw Dogs)... já bych mohla pět tolik chvály na filmy z těchto let, ty maj takový atmo a herci hrajou výrazem, ne slovama :aha: :aha: :aha: :v2: :love: :love: :love:
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 29. ledna 2009, 13:10
Ayllu: ja som to este stale nevidela! :stop:
Ayllu
kvalita komentáře: 0 Ayllu 29. ledna 2009, 12:43
Dustin Hoffman v závěrečné scéně filmu the Graduate (Absolvent)

Tento příspěvek byl 29.01.09 v 12:43 upravován.
kristyna
kvalita komentáře: 0 kristyna 26. ledna 2009, 20:56
to šou Peťulka, Jarunka, Sandruška a Baruška a taky Karlíček :-) a je jich mooooc
Kanecek
kvalita komentáře: 0 Kanecek 09. prosince 2008, 20:17
psa mám taky :-D a je s ním sranda, ale kupovidu, ať se vám to zdá či ne, tak s rybičkama a papuškem taky... :kuk:
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 29. listopadu 2008, 15:12
Duffator: jasne, este stale. vraj madarska mensina na SK ma najvacsie mensinove privilegia na svete. Tatari :jo:
Ayllu
kvalita komentáře: 0 Ayllu 29. listopadu 2008, 14:56
nevim, jak vy, ale tatarsky biftek ja vazne moc rada :v13: :v21:
Duffator
kvalita komentáře: 0 Duffator 29. listopadu 2008, 14:52
Venkov: čivava taky ne... proti nájezdníkům jedině vodní příkop a palisáda s naostřenejma kůlama. Copak, Tataři se opět tlačí na Slovensko?
mb
kvalita komentáře: 0 mb 29. listopadu 2008, 14:21
Venkov
kvalita komentáře: 0 Venkov 29. listopadu 2008, 13:21
ale tak, mačka ma pred nájazdníkmi neochráni
Ayllu
kvalita komentáře: 0 Ayllu 29. listopadu 2008, 13:14
Freezer: psy smrděj taky, obzvlášť mokrý, ale beztak je mám radši (:
Freezer
kvalita komentáře: 0 Freezer 29. listopadu 2008, 12:58
kocky smrdi, psi jsou lepsi :)
Duffator
kvalita komentáře: 0 Duffator 29. listopadu 2008, 01:47
Kočky jsou nejlepší! a basta. Ať žije idividualita.
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 28. listopadu 2008, 15:10
knoxville: proti gustu...
knoxville
kvalita komentáře: 0 knoxville 28. listopadu 2008, 13:09
filipha: :) Jasně, je to ale hodně o přístupu lidí k chovu zvířat. Když vezmu plazy, jsou to zvířata na prostor opravdu nenáročný, o tohle se docela zajímám, pomáhám s ochranou našich volně žijících plazů. Součástí je i značení, kde se dá zjistit i pohyb zvířat. Stejný had se dá najít na stejném místě, v okolí pár metrů čtverečních, většinou i pod stejným kamenem, kusem kůry, atd... Až na, v období rozmnožování, migrující samce, kteří jsou schopní urazit větší vzdálenosti, žijí jinak na hodně malým prostoru. Nejspokojenější jsou natěsnaný v malým, tmavým, prostoru. Ven vylézají jen za teplem a to většinou na pár cm od úkrytu, jednou za čas za potravou a jednou do roka za rozmnožováním. Můžu tě tedy ubezpečit, že v dobře zařízeném teráriu s dostatkem úkrytů, teplotou a vlhkostí nijak netrpí :) Naopak mi vadí lidé, kteří plazy berou jako exotický doplněk bytu a "dopřávají" jim volný pohyb mimo terárko, které je pro ně jejich teritorium, dobře ho znají a cítí se v něm bezpečně. Jsou to zvířata na pozorování a imho jsou jejich životní projevy hrozně zajímavý.
Papouška jsem nikdy neměl, z ptáků jen několik kosů, které jsem našel vypadlé z hnízda. Dalo by se napsat to samý co jsem psal, bylo super sledovat jak rostou, jak se chovají k sobě navzájem, první pokusy o let, zdokonalování techniky lovu... A to nemluvím o radosti z toho všeho. Proto mě názor, okrem srania, zrania, budenia nas rano a peria vsade z neho nic nebolo, docela vytáčí. Pro mě jsou mnohem zajímavější než dnešní kočky a psi.
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 28. listopadu 2008, 11:58
filipha
kvalita komentáře: 0 filipha 28. listopadu 2008, 11:58
knoxville: smutne je akurat to, ze si ma vobec nepochopil. papagaja, kanarika, rybicky, korytnacku, skrecka a macku som mala. vitazne mi z toho vychadza macka. proste moj nazor. hracka na mazlenie ani exot pre mna zvierata nie su, teda vacsinou nie, nas papagaj bol osobnost sam o sebe, akurat mi vysvetli, ze co maju podobne zvierata z toho, ze su zavrete v nejakom dome a urcite to pre nich neni "domov"... taka korytnacka napriklad.. vacsinu casu travi v krabici. to plati o hadoch, leguanoch a podobnych ... proste macka a pes su v podstate doma u nas doma. maju dovolene ist von, ale vzdy sa vratia, lebo nas domov pre nich znamena nieco podobne ako pre nas, zjednodusene, domov = jedlo/miesto na spanie.