Téma | Getzz wip, pracovní postupy

Fórum > 3D Grafika > Getzz wip, pracovní postupy
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
/1
ultrainferna
kvalita komentáře: 0 ultrainferna 23. června 2009, 01:33
Mně se tohle navzdory dole probíranému jeví jako celkem dobrej nápad. Můžu se tedy těšit na nějaké tutoriály? :o)
hanuman
kvalita komentáře: 0 hanuman 08. ledna 2009, 21:51
Araon: no kdyby to byl tutorial pro mayu proc ne :)
Araon
kvalita komentáře: 0 Araon 31. prosince 2008, 04:12
Takze tady budou ted tutorialy, jak nejlepe vymodelovat a ometerialovat umyvadlo? No to tady tedy bude natresk. Sij to do nas profiku :v8:
getzz
kvalita komentáře: 0 getzz 08. prosince 2008, 17:10
Duffator: no jo no osud :-) jen konstatujem jednu vec tento thread je urcen pro lidi co chteji neco vedet o mych praci :-) velice jednoduche a proste :-D a vlastne nechapu proco si tu vubec psal kdyz nemas nic na srdci :-D a nechces s nicim poradit :-) skoda :che: :che: :che: :che: :che: :che:
Duffator
kvalita komentáře: 0 Duffator 05. prosince 2008, 12:07
Uhh, tak tady ma nekdo problem pochopit vyznam slov. Tak za prvy vyrazem: "ze ses takovej reznik" sem myslel "ze ses tak dobrej, hustej, skvelej, master". A ohledne my kritiky zalozeni tohodle threadu - prijde mi trochu zbytecny aby tu vznikalo duplicitni tema poradny ohledne 3D grafiky - dyt uz tu prakticky 2 jsou a nejsou presto moc extremne navstevovany. Predstav si ze by tu kazdej 3D grafik na serveru mel svuj vlastni poradenskej thread - to by byl trochu bordel ne? Ale to je zalezitost adminu komu tema povolej a komu ne... . A ohledne tebe jen mi prislo dost sebevedomy ze sem nahrajes 2 obrazky a uz trada, chces vsem radit a to navic ve vlastnim threadu... nic vic, nic min. Kdyz clovek potrebuje poradit nebo info o 3D tak jde vetsinou na naky specializovany forum. Tady v tyhle komunite jsou 3D grafici spis minorita, takze nemuzes cekat vyraznej feedback. A ohledne mejch praci, ja vim ze stojej za hovno, taky se s nima nijak nevytahuju a nedejboze je nesrovanvam s tema tvejma...
getzz
kvalita komentáře: 0 getzz 05. prosince 2008, 06:30
jeste me zarazi jak me tady osocujes ze sem reznik se, se poradne podivej na svoje 3D prace, ktere sou na urovni me ! ked sem zacinal pred 3 rokama :-) to me bylo 14
getzz
kvalita komentáře: 0 getzz 05. prosince 2008, 06:28
Duffator: prosim ? proc myslis zbytecne? si asi upadl,:-)
vylozene nesnasim ! tento typ lidi ( okazite vsecko odsoudi)
Nevim proc me povazujes za reznika :-) co se tyce technicke straky
mych praci tak myslim ze mam co predat ! a nekomu poradit-
Prijde nejaky zacatecnik budou se mu libit me prace . tak ma moznost se zeptat :-) a jestli ty budes resit jestli to forum je mrtve nebo ne je tvuj boj :-)
Proste to je pro cloveka ktery chce poradit a takových zacinajicich lidi je dost :-)
Duffator
kvalita komentáře: 0 Duffator 04. prosince 2008, 23:24
trosku zbytecny tema... i to Denisino je povetsinou mrtvy. A mimochodem, to si myslis ze ses takovej reznik ze muzes zacatecnikum radit? No tak sebevedomi neni nikdy dost zeano...
getzz
kvalita komentáře: 0 getzz 04. prosince 2008, 20:03
Caute, tak jsem tu zas :-D ale tentokrate stim, ze chci pomoct zacatecnikum a tem co by se chteli zeptat na projekty jak sem pri nich postupoval a tak...
Co jsem pouzival jak sem to pouzival a bla a bla a bla :-)
Nechť pište !:mrk: :mrk: :mrk: :mrk: :mrk: :mrk: :w8:
/1