Téma | Diskuse o uživatelích

Fórum > Uživatelé > Diskuse o uživatelích
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Stratifikator
kvalita komentáře: -1 Stratifikator 06. září 2017, 11:39
nj trocha pošlapaného aktivismu na změnu platformy
Prott
kvalita komentáře: 1 Prott 04. dubna 2017, 17:35
:)
la-Sicka
kvalita komentáře: 3 la-Sicka 02. března 2017, 21:01
Proboha co je zas tohle O__O
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 09. února 2017, 20:33
Tak jsem promazal ty mínusy. Takto to tady opravdu nechodí a snižování hodnocení nebylo a nebude nikdy tolerováno. Chápu o co ti jde, ale podněcovat je třeba kladně, tohle chování akorát lidi odradí.
V hlavě máme nějaké plány jak sehnat nové lidi a návštěvnost, ale vše je to časově a finančně náročné a tohle není výdělečný projekt.
M_Kocour
kvalita komentáře: 0 M_Kocour 09. února 2017, 14:30
Stratifikator: Ty to neustále vytahuješ do hrozně absolutních pozic. Samozřejmě poukazuješ na určitej reálnej problém, ale velmi nešťastným způsobem. Za téhle situace ti tedy jen (a teď to fakt nemyslím ironicky) popřeju hodně štěstí a budu se těšit na výsledky tvé křížové výpravy.
Stratifikator
kvalita komentáře: 0 Stratifikator 09. února 2017, 14:21
M_Kocour: máš recht že tadle část sektářského myšlení je považovaná za normální a řekl bych že někteří fanoušci se chovaj trochu sektářsky a ani to nevědí a dál obdivujou někoho i když už nedělá tak dobrá díla a není zas tak těžké kliknout na záložku nejnovější a prolétnout miniatury zda mě něco nezaujme
M_Kocour
kvalita komentáře: 1 M_Kocour 09. února 2017, 13:42
Stratifikator: Osobně mam pocit, že to pořád moc dramatizuješ - pokud mám nějakého oblíbeného autora, tak ho asi budu hodnotit spíš, než někoho pro mě neznámého. Už proto, že se na jeho díla těším a sleduji je. Nemá kolikrát čas a náladu proklikávat a zkoumat všechno nové. To není sektářský chování. To je úplně normální chování. A všeobecně bych u toho použil spíš výraz "být fanoušek", než "být členem sekty". Jelikož sekty přeci jen fungují trochu jinak a je to přesně ta zbytečná dramatizace.

Každopádně různá díla hodnotíš různě. Občas ti přijde, že to autor fláká a tak mu to nedáš, nebo se ti ta věc tolik nelíbí, ale ceníš nějakej posun a tak mu to klidně přeceníš. Občas tě to absolutně nezaujme a nemáš náladu se zdržovat komentováním... Ale zase - to neni sektářství, to je přeci úplně normální logický postup
Stratifikator
kvalita komentáře: -3 Stratifikator 09. února 2017, 13:10
ModraMina: to že tě teď nikdo neoznačí za oblíbence může být i tím že jsi dílo publikoval naposledy roku 2013 a sekta znamená spíš skupinu lidí kteří něco nepřiměřeně moc vychvalují což souvisí s těmi 62 srdíčky u tvého díla a důležité je že mnozí lidé si ani neuvědomují že jsou součástí různých sekt

když někdo u nějakého díla vidí hodně srdíček a řekne si že nebude vyčnívat a také dá srdíčko nehledě moc na kvalitu tak to je sektářský způsob myšlení a v tom vidím velký problém

M_Kocour: ten jeden příklad z roku 2011 lze klidně vypustit
M_Kocour
kvalita komentáře: 2 M_Kocour 09. února 2017, 12:33
Stratifikator: Taky je celkem problém v tom, že porovnáváš hodnocení děl z roku 2017 a 2011, kdy tady byla komunita jaksi živější... Jinak pokud jsi s tímto přístupem nespokojen, tak prostě (smysluplně!) komentuj a třeba to trochu rozproudíš. Nejsi sám, kdo se o to snaží.
Stratifikator
kvalita komentáře: -4 Stratifikator 06. února 2017, 11:04
čím je způsobeno že některá díla maj spoustu hodnocení i když mi nepřipadaj tak zajímavá a jiná propracovanější nemaj žádná hodnocení? to uživatelé hodnotí jen ze zvyku že to udělal jejich oblíbený autor? chovaj se jako sekta?

třeba obraz téhle holčiny zatím nemá hodnocení i když je to dobré http://www.humanart.cz/grafika-90235-sushimaster.html

a oproti tomu tyhle nedotažené čmouhy maj 11 srdíček asi jen proto že autor je víc známý http://www.humanart.cz/grafika-90238-glorious-dark-folk-side-a.html tím ho nechci schazovat má i dost dobrá díla je to jen příklad a našlo by se jich víc http://www.humanart.cz/grafika-65915-mokro.html a tohodle taky nechci schazovat http://www.humanart.cz/grafika-88914-antilopy.html ani tohohle

další nehodnocený obraz http://www.humanart.cz/grafika-90149-nadhled.html

zkuste se fakz zamyslet jestli hodnotíte objektivně nebo jen z tradice krmíte své miláčky nehledě na to co zrovna publikovali

Tento příspěvek byl 06.02.2017 v 11:07 upravován.
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 03. dubna 2012, 12:31
Nahlasuji velmi vaznou zavadu. Nekomu ruplo v palici a odblokoval nick Mr.Gabber jehoz majitel tu byl nekolikkrat blokovan pro sprostost a jeho "tvorba" se neda povazovat za ani trochu poslouchatelnou. Dokonce tu ma zablokovano vice nicku na neustale stiznosti uzivatelu. Proc je proboha tohle antisocialni individuum odblokovano ? Samozrejme uz je zase zaspamovana cela hudebni sekce jeho sr***ama. Proboha admini, co vas to napadlo ? :-(
lazybastard
kvalita komentáře: 0 lazybastard 01. října 2010, 15:15
sem myslim někde u sendikse četl že už ho to tu neba a končí
bosambo
kvalita komentáře: 0 bosambo 25. září 2010, 23:16
Sem tě zapomněl oslovit Mefisto:
bosambo
kvalita komentáře: 0 bosambo 25. září 2010, 23:14
Máš recht, před týdnem mně psal k Chaosu ještě jako SendiX a už je nezn. uživatel. CHCI ZNÁT PRAVDUUU! :grr:
Mefisto
kvalita komentáře: 0 Mefisto 25. září 2010, 22:41
bosambo: Co jsem si všiml, tak i SendiX je na tom stejně..
bosambo
kvalita komentáře: 0 bosambo 25. září 2010, 21:37
Proč se v poslední době u komentů Orus Dei objevuje popis neznámý uživatel (jeho ikona zůstala) a není možné se dostat na jeho profil?
klaun
kvalita komentáře: 0 klaun 04. září 2010, 01:30
orcusdei je zbytečnej chytrolín. utnout hlavu.
alesbohm
kvalita komentáře: 0 alesbohm 25. července 2010, 15:13
Tak v tom případě bych byl i pro zákaz komentářů typu:"super, paráda, boží...apod" sice je to pochvala, ale nicneříkající;)
flyalot
kvalita komentáře: 0 flyalot 22. května 2010, 21:34
CRAZY-Ivan: no spíš by mě zajímalo, jestli jsem výjimka, nebo se chová jako magor vůči každému (spíš každé), nechce se mi konkrétněji bonzovat (což už stejně vlastně tak trochu dělám :/ )
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 21. května 2010, 01:18
runner: Ano