Téma | Chyby - chyby a problémy HumanArtu

Fórum > HumanART > Chyby - chyby a problémy HumanArtu

Záhlaví tématu

HumanART.cz

Téma o chybách, problémech a divném chování HumanARTu. Pokud se vám zdá, že se systém chová nějak jinak, než by měl, napište to sem.

Off-topic bude mazán.
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Aria
kvalita komentáře: 0 Aria 27. května 2024, 21:46
Ryz: Omlouvám se za opožděnou odpověď - ano, prosím o smazání. Děkuji! :-)
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 1 CRAZY-Ivan 16. prosince 2019, 17:15
zolicho: je potřeba si povolit flash v prohlížeči, ale zkusím to co nejdříve předělat na moderní způsob uploadu
zolicho
kvalita komentáře: 0 zolicho 02. listopadu 2019, 23:27
upload je neaktivní
zolicho
kvalita komentáře: 0 zolicho 02. listopadu 2019, 23:27
Zdravím, mám problém, nejdou mi přidávat nové skladby.
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 12. února 2019, 20:36
Aria: Ahoj, zpráva zde je dostačující :) Takže určitě smazat, ano?
Aria
kvalita komentáře: 0 Aria 11. února 2019, 18:33
Nevíte, jak se tady maže účet? Nikde to tu nemůžu najít a vedení na mou zprávu nereaguje... :D
Ryz
kvalita komentáře: 1 Ryz 18. prosince 2018, 14:34
Araon: Dík, vyřešíme :)
Araon
kvalita komentáře: 0 Araon 01. října 2018, 06:31
Zdravicko. Prestalo mi nejak fungovat uploadovatko na osobni soubory. Presneji receno se vubec nenacte. :(
la-Sicka
kvalita komentáře: 0 la-Sicka 04. května 2017, 10:54
Ryz: Nojono ...
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 04. května 2017, 00:44
la-Sicka: Jojo, uz par let :)
la-Sicka
kvalita komentáře: 0 la-Sicka 24. dubna 2017, 15:10
Kalendář je kompletně fuč?
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 1 CRAZY-Ivan 03. března 2016, 00:45
NEO: a přesně za tuhle sprostost jsi si zasloužil i druhej
NEO
kvalita komentáře: -1 NEO 27. února 2016, 19:14
Admin ty si uplny kokot..S jakeho dovodu si mi zablokoval ucet?? Predpokladam ze na navrh lasicky..
A uz ked sme pri tom mohol by si zabanovat aj ju..Je uz s tymi svojimi komentarmi unavna az trapna a myslim ze s tymto mojim nazorom sa zhodnem z viacero uzivatelmi..
Lasicka = spam!! Ty to nevidis admin?? Co si najebany ???DOLC3
Kumulus
kvalita komentáře: 0 Kumulus 11. ledna 2016, 08:26
Niel: No já bych naopak řekl, že ten facelift to dost zaříz. Je to tu teď takové sterilní, i díky té modré. Odkazy, ke kterým dřív byli lidi schopni přistupovat přímo (chat, autorizace...) se schovaly do skryté podnabídky a jejich místo nahradily možnosti pro seřazování, co nikdo zas tak nepotřebuje. Ale to se všechno říkalo. Paradoxně tak sice máme vlastní uživatelské menu, ale je uživatelsky nepřívětivé.

Propojení s facebookem je sice fajn, ale pokud musim udělat o 2 kliky víc než na klasické přihlášení a ještě mi každejch 30 minut vyprší a musim se přihlásit znova, tak mi taky to být tady nijak neusnadní. Leda přidá stalkery na facebooku :D

Oceňuji, že ten projekt furt pokračuje a ještě na něčí vlastní náklady, že na to občas někdo furt dává pozor, protože část tý komunity to tady prostě nechce hodit úplně do žita a melancholicky furt doufá, že se udělá nová komunita kolem nových autorů. Timhle způsobem ale asi ne :-/

Tento příspěvek byl 11.01.2016 v 08:26 upravován.
Niel
kvalita komentáře: 1 Niel 21. září 2015, 19:06
je mi to jasny .. není to lehky. diky za dobře odvedenou praci - stejne je to o uživatelích .. Ryz:
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 21. září 2015, 01:58
Niel: Čau. Opraš starej. Tady máš nastavení - http://www.humanart.cz/nastaveni/ . Do uživatelského menu se dostaneš klikem přes nickname v pravém horním rohu.

Bazar je dávno zrušený a seznamka tu nikdy nebyla. Jestli sháníš lidi na focení, tak zde: http://www.humanart.cz/galerie/model/ nebo zde: http://www.humanart.cz/komunita/&sf=5 .
Čeho se dočkáš nevím, nic ti neslibujem. Uživatelé tu jsou jiní než před lety a server běží posledních několik let bez zásahů. 7 let jsme Humanart financovali a spravovali ve velké části vlastního volného času, teď už na to ty prostředky nemáme.
Niel
kvalita komentáře: 0 Niel 20. září 2015, 11:42
cyus marku, (nebo kdo to ted spravuje, jestli vůbec někdo) .. je jednodussi si zalozit novej profil nez oprasovat několik let starej ? co mi vyjde lip ? pac informace jsou tezce neaktualni a nevidim nikde moznost "editovat profil" .. co tu vůbec funguje ? chat ? nakonecnej obrazek ? zmizelo to nebo jen spatne hledam a spatne se orientuju ? jsem hodne na nyxu a dost jsem asi zpohodlnel nebo nevim .. kolik je tu tak aktivnich lidi ? chtěl bych teda abych za 14dni nezjistil ze je to uplne zdechly a niceho konstruktivního se tu od nikoho nedockam .. nechapu jakto ze to slo tak dolu, jak teda kvalitou praci tak kvalitou a kvantitou komentaru, nez jsem to tu "zabalil" tak mi prislo ze humanart po faceliftu zazival něco jako hvezdnou eru, ted mi ale prijde ze to stoji na par znamejch jmenech který to tu porad ještě davaj..

kde je bazar a seznamka ? mam nejakou kapacitu na fotoposádku ale nevim kde tu muzu nekoho oslovit ..
Tari
kvalita komentáře: 0 Tari 03. července 2014, 20:40
Zdravím, zmizela mi z portfolia všechna díla kromě toho posledního, co s tím??
Percian
kvalita komentáře: 0 Percian 03. července 2014, 12:27
preco vidim na hlavnej stranke v kazdom druhom riadku len jednu fotk..respektive prispevok..
hloupy_ivan
kvalita komentáře: 0 hloupy_ivan 24. května 2014, 21:02
davidBray: díky moc, je to taky řešení - mě ty násilně vsunuté reklamy dostaly tak daleko, že už jsem uvažoval o tom, že bych tu tomu mohl ukázat virtuální paty