Téma | Bany uživatelů

Fórum > Uživatelé > Bany uživatelů
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
CRAZY-Ivan
kvalita komentáře: 0 CRAZY-Ivan 19. listopadu 2016, 14:03
davidBray: Byla mu odebrána dovednost, takže už nemůže přidávat díla, kdyby psal kraviny, tak dojde i na ban
davidBray
kvalita komentáře: 0 davidBray 18. listopadu 2016, 22:15
kolik toho musí uživatel Frnak nakrást, aby byl konečně zablokován ??
la-Sicka
kvalita komentáře: -4 la-Sicka 10. ledna 2016, 22:23
ModraMina: Miru: Nebrečte tady! Trochu se uvědomte laskavě. :mrk:

ModráMina ty tady děláš už léta hovno, takže pokud se zdržíš komentářů, nijak to asi neovlivní tvůj život a tedy nevidim důvod proč tu takle vyvádět. Že bych se dotknula nějak tvého osobního života nebo co tohle má jako bejt? :D

Miru a ty laskavě si schovej tu hysterii pro tvojí tvorbu.

Ani jednoho z vás se ta diskuze netýkala, takže nevim, kde berete tu iniciativu chodit sem a jako malý fakáňata si stěžovat :D

Pfff :D Tak mě smažou a co z toho? Odškrtnete si že vaší spravedlnosti a názorům bylo učiněno zadost? Bože, styďte se ;D

Tento příspěvek byl 10.01.2016 v 22:24 upravován.
Miru
kvalita komentáře: 0 Miru 29. prosince 2015, 20:45
Také se přimlouvám za ban pro lasicku. Pouze spamuje.
hanuman
kvalita komentáře: 0 hanuman 05. listopadu 2014, 20:33
Kumulus
kvalita komentáře: 1 Kumulus 03. listopadu 2014, 07:35
hanuman: ale dneska už by ses sem dostal i s hadrem vomotanym na klacku :D
Percian
kvalita komentáře: 0 Percian 25. října 2014, 09:56
davidBray: on uz mal raz v minulosti ban z rovnakeho dovodu..nechapem kto ho sem zas pustil
davidBray
kvalita komentáře: 0 davidBray 22. října 2014, 17:03
to co tu poslední dobou předvání mr.gabber je na pernament ban, mrkněte na to admini. dík

Tento příspěvek byl 22.10.2014 v 17:04 upravován.
hanuman
kvalita komentáře: 0 hanuman 05. dubna 2012, 21:52
D2MAC: registroval se driv :) driv tu zadne schvalovani registraci nebylo... tak se sem dostal asi jako ja :che: taky bych se sem se svoji podprumernou tvorbou dneska nedostal :che: :smk:
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 04. dubna 2012, 09:29
kratos: lide se meni jen trochu a to spis k horsimu. Tenhle tady mel VIP i predtim a hlavne mu zablokovali vice nicku. Opakovane tu porusoval pravidla. Ja mu neverim vubec. A nechapu ze vubec mohl projit s tim co tu predvadi. Ja jak tu prisel poprve, s mymi prumernymi tracky me sem nevzali. On musel registraci podvrhnout necim kradenym jinak to neni mozne.
kratos
kvalita komentáře: 0 kratos 03. dubna 2012, 20:54
D2MAC: Před rokem? Ale teď, udělal něco takového teď? Neviděl jsem... takže suď jeho současné chování, lidé se mění. Navíc si zřejmě zaplatil VIP :tam:

Tento příspěvek byl 03.04.12 v 20:55 upravován.
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 03. dubna 2012, 19:12
kratos: tys nevidel co tu delal ? krom toho ze tu nahrava same nesmysly vsechny urazel, sproste nadaval, rozdaval minuska, fakt bych vam pral to pred tim rokem videt. A to opakovane, problemy se tu s nim tahly velmi dlouho a byl mnohonasobne zablokovany adminem.
kratos
kvalita komentáře: 0 kratos 03. dubna 2012, 14:22
D2MAC: Měl bys dostat ban ty, za spamování fóra, nevím, proč ti ten člověk leží v žaludku, ale nemusíš s tím všude a všechny otravovat.
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 03. dubna 2012, 12:30
Nahlasuji velmi vaznou zavadu. Nekomu ruplo v palici a odblokoval nick Mr.Gabber jehoz majitel tu byl nekolikkrat blokovan pro sprostost a jeho "tvorba" se neda povazovat za ani trochu poslouchatelnou. Dokonce tu ma zablokovano vice nicku na neustale stiznosti uzivatelu. Proc je proboha tohle antisocialni individuum odblokovano ? Samozrejme uz je zase zaspamovana cela hudebni sekce jeho sr***ama. Proboha admini, co vas to napadlo ? :-(
klaun
kvalita komentáře: 0 klaun 29. srpna 2010, 19:00
:che:
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 20. července 2010, 12:01
Už ho blokněte, my ho tu nechceme! Už ho blokněte, my ho tu nechceme! Protestní song složíme, dokud JanDoneVideo neodejde tak Humanart rozložíme. V prach, špínu hnus, LasVegas je proti tomu pekne kundy kus!

Prys s JanDoneVideooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My chceme odstranit veškeré jeho komentáře a hodnocení!
My chceme trvalou blokaci jeho účtu!
My chceme trvalou blokaci jeho IP!

My vyhlašujeme stávku a když bude potřeba, zajistíme petici s podpisy celého osazenstva tohoto serveru, aby tento parazit navždy zmizel ze světa Humanartu!

Myslím, že mluvím za všechny oprávněně, nenajde se nikdo, kdo by nesouhlasil, krom samotného JanDoneVideo. Ale jak to již známe, zloději se ozývají nejvíce, když jim chce spravedlnost přistříhnout křídla!

! ! ! ! Proto chceme KONEC JanDoneVideo na tomto serveru, který je našim uměleckým domovem ! ! ! !

! ! ! ! Nechť zvítězíme ! ! ! !
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 19. července 2010, 00:08
Aha, tak vidím, že aspoň jeho tracky už zmizely, už je BAN? Prosím o odstranění mstivých komentářů, které mi nacpal snad na celé mé album. Díky moc
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 19. července 2010, 00:04
Tak už sakra s tím JanDoneVideo něco udělejte, už se mstí přes komentáře!
D2MAC
kvalita komentáře: 0 D2MAC 14. července 2010, 11:09
CRAZY-Ivan:

Omlouvám se, technická chyba, byl to server sety.cz. Jinak samozřejmě mělo to důvudy. Mé nervy nejsou nekonečné a vzhledem k tomu že mě vyprovokoval, tak se nemohl divit. Navíc je to ještě v normě oproti jeho klasickému slovníku. Psychopatem jsem jej nazval až po té, co mi sdělil, že má rád můj úsměv.

Více zde:
http://www.humanart.cz/hudba-60059-circues.html?z=1

Již jsem psal i dalšímu ceněnému uživateli, který ti již nejspíše napsal.

Gabber ne nepoučitelný, navrhuji jeho kompletní likvidaci z tohoto serveru.
JanDoneVideo
kvalita komentáře: 0 JanDoneVideo 14. července 2010, 06:53
CRAZY-Ivan: když mi ke skladbě napíše psychopate, prase a dá - tak jsem si dovolil aspoň block komentářů a ss,neboli PM a on se rozbrečel a šel žalovat, btw se serverem schranz.cz nemám nic společného:v28: