Téma | Autorizace uživatelů a dovedností

Fórum > HumanART > Autorizace uživatelů a dovedností

Záhlaví tématu

Potřebujete poradit, zeptat se na něco ohledně autizace dovednosti či uživatele?

K aktivaci nové dovednosti:
http://www.humanart.cz/dovednosti/

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
janher
kvalita komentáře: 1 janher 25. března 2020, 18:38
U fotografií bych asi hodnotil pro přijetí i postřeh, správnou chvíli a nápad autora a to, i když je záběr jen mobilem.
Myslím, že by nemělo záležet jen na umění

Tento příspěvek byl 25.03.2020 v 18:39 upravován.
drones
kvalita komentáře: 0 drones 20. dubna 2019, 07:15
mikimaus: i kdyz se v tech vecech ztracim, takze mozna je to pravda :/
drones
kvalita komentáře: 0 drones 16. dubna 2019, 07:07
mikimaus: Vas nazor neberu. avsak myslim, ze vzhledem k tomu, ze ste nevidel vsechno, co tvorim, tak Vas neposlechnu. naschledanou
mikimaus
kvalita komentáře: 1 mikimaus 15. dubna 2019, 12:29
drones: raději už nic neposílej, to co tu předvádíš fakt stačí
drones
kvalita komentáře: 0 drones 27. října 2018, 17:14
ja delam na vice vecech, teprv tady zacinam, ale dal jsem, je to skoro uz tyden, autorizovat dalsi dovednost a to hudbu, to se na posouzeni tak dlouho trva? nebo mam pripadne poslat jine ukaky? dekuji. O. Sevela
la-Sicka
kvalita komentáře: 0 la-Sicka 28. února 2016, 15:00
crazyhorse42: Myslim že to je zřejmé, že to byla dobrá volba :che:
crazyhorse42
kvalita komentáře: 1 crazyhorse42 28. února 2016, 03:04
admine udělal si dobře že si dolce3 vykopnul, myslim že se na tom shodnem z viacero uživatelmi....děkujeme :)
Dave642
kvalita komentáře: 0 Dave642 29. dubna 2015, 14:36
Ahoj vsem...
Cekam jiz druhy den na autorizaci dovednosti. Je tam jen cervena hlaska (vyckejte na vyrizeni predchozi zadosti).
Mam to chapat tak, ze jsem neprosel nebo musim cekat s tim, ze se dovim, zda jsem prosel nebo ne?
Diky za odpovedi...
davidBray
kvalita komentáře: 9 davidBray 16. května 2014, 19:25kvalitní komentář
když vidím co se sem za poslední týden dostalo za lidi, tak za pár měsíců z toho máte další fotoaparát, photopost, photoserver apod. je to škoda. sorry ,ale už to ze mě muselo ven

Tento příspěvek byl 16.05.2014 v 19:25 upravován.
mamadog
kvalita komentáře: 1 mamadog 07. května 2014, 18:28
Jen bych se rád zeptal, jak dlouho probíhá autorizace? Děkuji
suzanne.d
kvalita komentáře: 0 suzanne.d 16. dubna 2014, 14:30
Dark.Rainbow:no, to mi tady také není moc jasné, dávala jsem tady pár fotek, ale neuspěla jsem. v tomto žánru mi přijde hodně složité uspět - dnes už fotografují asi všichni :)proto radši píšu ... teda, jestli se tomu tak dá u mě říct - neumím posoudit kvalitu, nejsem žádný odborník, mám to jako s vínem: chutná - nechutná :)
me_and_brian
kvalita komentáře: 0 me_and_brian 09. dubna 2014, 19:54
Dark.Rainbow: Pěknýýý
Dark.Rainbow
kvalita komentáře: 0 Dark.Rainbow 09. dubna 2014, 17:24
Rád bych se zeptal jak super musí mít člověk díla aby mu byla povolena autorizace? Už opravdu nevim jaký fotky musim mít
hanuman
kvalita komentáře: 0 hanuman 10. února 2014, 16:49
Migel: muzes to zkusit dat sem..

http://www.humanart.cz/forum/tema/grafika-kterou-jsem-se-neodvazil-pridat-do-galerie/336/?&count=6

treba ti k tomu nekdo neco napise..i kdyz do fora bych rek ze moc lidi nechodi
Migel
kvalita komentáře: 0 Migel 05. února 2014, 16:33
Dobře, dík za vyjádření :)
verliba
kvalita komentáře: 0 verliba 05. února 2014, 09:38
Migel: to mas tak, je to subjektivni, asi to neudelalo dojem, ja to nevidel, tak nevim
Migel
kvalita komentáře: 0 Migel 29. ledna 2014, 10:46
Dobrý den. Měl bych dotaz k autorizaci. Neuznali jste mi autorizaci do grafiky podle 3 obázků. Nevim co je špatně a chtěl bych se zeptat co jsem udělal blbě nebo co bych měl udělat jinak... ? Myslím, že díla, který jsem poslal nejsou zrovna špatný...
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 07. března 2013, 23:40
orson: Dovolím se ti tady k těm věcem vyjádřit - technicky coby vektory je to udělané slušně a není tomu moc co vytknout, ale pro vystavení v galerii jsou to trochu nekomplexní, skromné práce.. jestli víš, jak to myslím :)
orson
kvalita komentáře: 0 orson 07. března 2013, 14:50
Travolta: Díky, přesně to jsem hledal, ale nikde jsem to tu nedohledal :(

Každopádně díky, právě jsem zažádal.
Ryz
kvalita komentáře: 0 Ryz 07. března 2013, 13:01
orson: Ahoj, nemáš, protože ses registroval jako pozorovatel :) Můžeš to zkusit tady http://www.humanart.cz/dovednosti/